Airconditioning

Voor een optimaal binnenklimaat, zowel in de zomer als winter!

De populariteit van een aircosysteem in huis is groot. Het is tegenwoordig heel normaal om airconditioning te hebben. Het voorjaar- en de zomermaanden worden steeds warmer vanwege de klimaatveranderingen. Met als gevolg dat men ’s nachts slechter slaapt, lichamelijke klachten ervaart zoals hoofdpijn of benauwdheid en men overdag minder productief is.
Met één druk op de knop kunt u al deze vervelende omstandigheden oplossen.
Wij werken met top kwaliteit airco’s van het merk Mitsubishi. Deze systemen zijn zeer krachtig, geruisloos en energiezuinig. Binnen een korte tijd zijn uw gewenste ruimtes heerlijk op temperatuur met een juiste luchtvochtigheid.

Snel verwarmen

De aircosystemen die wij installeren geven u ook in de winter voordelen. Hiermee kunt u namelijk de ruimtes snel verwarmen en een aangename temperatuur creëren. Dit effect kunt u niet binnen zo’n korte tijd met vloerverwarming of een CV-installatie bereiken.

Geen droge lucht meer in huis

Tevens kan de luchtvochtigheid in huis worden geregeld met onze systemen.
Zeer belangrijk, aangezien de luchtvochtigheid veel invloed heeft op onze gezondheid. Droge lucht (vaak in de winter door verwarming) kan zorgen voor irritatie aan de ogen of huid- en luchtwegproblemen. Hoge luchtvochtigheid stimuleert o.a. transpiratie.
Een goede airconditioning zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid tussen de 40 en 60 procent ligt. Hierbij voelt men zich het beste, worden elektrische apparaten niet aangetast en de groei van schimmels in huis vermeden.

Last van huisstofmijt of pollen?

Steeds meer mensen zijn allergisch. Een extra bijkomstigheid van onze airco’s is dat zij ook stof, vuil en nare geurtjes uit de lucht filteren. De stoffilters en anti-allergie filters zorgen ervoor dat schadelijke elementen, zoals pollen, huisstofmijt, bacteriën en virussen, uit de lucht worden geëlimineerd. Meer dan 99% van de allergenen worden gefilterd, waardoor ze bij inademing niet meer schadelijk zijn. U zult direct profiteren van een verbeterde luchtkwaliteit.

Vertel mij meer

Jaarlijkse reiniging en onderhoud

Wanneer u gebruik maakt van ons onderhoudscontract komen wij jaarlijks uw airco reinigen, filters vervangen en onderhoud plegen. Zo blijft u genieten van een optimale luchtkwaliteit in huis.

Wifi
Wilt u op afstand uw airconditioning bedienen, zodat u in een aangenaam klimaat thuiskomt? Dit is zeker mogelijk. De meeste modellen die wij installeren beschikken deze optie. Ideaal om na een lange werkdag in een heerlijk koel huis aan te komen.

Onze systemen

De aircosystemen van Mitsubishi zijn van topklasse. JM Solutions werkt met verschillende lijnen hiervan, zoals de Heavy Industries, Electric, diamond-lijn en design-lijn.
Wij installeren single split, multi-split en VRF systemen. Waaronder wandmodellen, plafond- en vloermodellen.

De gestroomlijnde wandmodellen stralen raffinement en kwaliteit uit én zijn daarnaast ook mooi om te zien. De wandunits zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar en passen daarmee in een modern stijlvol interieur.
De luxueuze bediening kan in dezelfde kleur en uitvoering als de unit geleverd worden.

De kleurvarianten zijn rood, zwart, pearl white en natural white.
De design-lijn biedt ook een titanium uitvoering aan.

Zorgvuldig aangelegd met oog voor detail

JM Solutions werk nauwkeurig en met zorg. Wij kijken dan ook samen met u mee naar een juiste opstelling van het systeem en een nette afwerking met zo min mogelijk goot.
De goot kan in verschillende wenselijke kleuren worden geleverd, zodat het een mooie nette uitstraling geeft.

Vrijblijvend contact met JM Solutions

Heeft u interesse in een aircosysteem? Neem vrijblijvend contact met ons op.
De keuze van een airco is altijd afgestemd op persoonlijke wensen, omstandigheden en bouw van uw woning of bedrijfspand. Daarin geven wij u graag een vakkundig advies.

+31 (0)492 35 05 45 Contact
Airconditioning