Beveiligingstechniek

U wilt zich altijd en overal veilig kunnen voelen. Elektrotechnische beveiliging is hierbij een belangrijk onderdeel om uw woon- of werkgenot te optimaliseren.

In een woning, bedrijfspand of openbaar gebouw is het een komen en gaan van bezoekers, klanten en leveranciers. De aanwezigheid van waardvolle spullen en gevoelige informatie vereist een compleet beveiligingsplan op maat.

JM Solutions kan u helpen dit te realiseren. Ons aanbod bestaat uit goede kwaliteit beveiligingssystemen. Wij werken met precisie. De installaties worden vakkundig en strak afgewerkt opgeleverd.

Beveiligingssysteem

Een beveiligingssysteem wordt tegenwoordig niet meer gezien als een luxeproduct, maar is voor veel mensen een must. Moderne, goedgekeurde beveiligingssystemen bezorgen je een veilig gevoel en verlagen de kans op inbraak aanzienlijk.

Wij plaatsen alarmsystemen en beveiligingscamera’s bij bedrijven en woningen.

Het systeem wordt volledig op uw wensen afgestemd. Moet het alarm per zone worden ingesteld? Wilt u camera’s plaatsen en wat is de geschikte plaats hiervoor? Komt de melding bij de centrale meldkamer binnen of direct op je telefoon? Wilt u graag stil alarm of alarmbellen en/of flitslampen? Alles is mogelijk!

Voordeel van beveiligingscamera

Het voordeel van een beveiligingscamera is dat u altijd op afstand de thuis- of bedrijfssituatie kunt bekijken en terugzien. Handig vanaf uw telefoon bijv. Bovendien kunnen de beelden helpen om inbrekers te herkennen.

Storingen en onderhoud

Ook voor het verhelpen van storingen of onderhoud van uw beveiligingssysteem kunt u bij ons terecht. Desgewenst kunt u een onderhoudscontract afnemen, zodat de installatie up to date blijft.

Vertel mij meer

Personenalarmering

Voelt u zich weleens onveilig of maakt u zich zorgen om uw vader of moeder op leeftijd? Wilt u de kinderen veilig alleen thuis kunnen laten? Dan is dit systeem de oplossing!

Personenalarmering is een alarmsysteem om hulp te roepen in noodsituaties. Door een noodknop die u bij zich draagt, kunt u zelfgekozen contactpersonen of hulpdiensten waarschuwen. Één druk op de knop en er komt hulp!

Wij hebben in het verleden met succes deze oproepsystemen in verzorgingstehuizen geplaatst.

Bekijk onze projecten

Toegangscontrolesysteem

Bij een bedrijfspand, openbaar gebouw of appartementencomplex kan een toegangscontrolesysteem veel veiligheid en comfort bieden.

Alleen de personen met een geldige toegangstag zijn gemachtigd de deur te openen en het pand te betreden. Zo houdt u onbevoegde en ongewenste bezoekers buiten de deur en creeert u een veilige omgeving voor bewoners of personeel.

Intercomsysteem

Hoort u de deurbel maar u verwacht geen bezoekers? Dan is het altijd fijn wanneer u direct kunt zien via de telefoon of tablet wie er aan de deur staat. Ook als u zelf niet thuis of in het pand bent.

Het intercomsysteem bevat een camera en biedt tevens de mogelijkheid om met het bezoek te communiceren. Het systeem kan naar wens op volume, beltoon en kijkhoek van de camera worden ingesteld. Tevens kan de desbetreffende deur op afstand geopend worden.

Beveiligingstechniek