JM Solutions

Duurzame elektrotechnische installaties

Afspraak inplannen Recente Projecten

Over JM Solutions

Innovatief in duurzaamheid en veiligheid

JM-Solutions is een zeer ervaren bedrijf wat zich bezig houdt met elektrotechnische installaties. Jarenlange ervaring biedt de mogelijkheid en kennis om innovatieve op maat gemaakte oplossingen te realiseren.

Ons bedrijf staat voor kwaliteit, strak en verzorgd maatwerk, flexibiliteit en een grote dosis gedrevenheid. Wij bieden duurzame elektrotechnische installaties, waarbij een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding voorop staat. Advies gericht op uw wensen met een blik op de toekomst.

Lees meer

Duurzame Oplossingen

Ons streven is om altijd duurzame en daarmee energiezuinige oplossingen aan te bieden. Hiermee bespaart u direct kosten en dit levert tevens een goede bijdrage aan ons milieu.

Met de huidige hoge energielasten is het enorm gunstig om te kiezen voor zonnepanelen.

U wilt zich altijd en overal veilig kunnen voelen. Elektrotechnische beveiliging is helpt om uw woon- of werkgenot te optimaliseren.

JM Solutions heeft jarenlange ervaring in het aanleggen en vernieuwen van een elektrotechnische infrastructuur.

Wilt u uw showroom of bedrijfspand mooi aanlichten? Of wilt de woning verduurzamen en meer woongenot creëren met sfeerverlichting?

Met een domotica systeem kunt u uw huis of bedrijfspand nóg energiezuiniger maken. Domotica creëert een omgeving die is aangepast op uw levensstijl of werkwijze.

Het is een groot gemak om uw eigen laadpaal bij huis te hebben. Daarbij bespaart men veel geld, u betaalt namelijk het normale energietarief.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken of voor vrijblijvend advies.

0315 23 93 24 Contact
Home2